Tietotekniikka

Tietotekniikan kurssit jaetaan vaativuuden mukaan kolmeen taitotasoon. Aloittelijoille suositellaan tason 1 kursseja. Tason 3 kurssit vaativat perusteiden osaamista opetettavasta ohjelmasta tai aiheesta, joten kokenutkin ohjelman käyttäjä saa kursseilla uusia ideoita ja haasteita. Kurssien tasot löydät kurssikuvauksen lopusta. Mikäli olet epävarma tasostasi, voit kysyä opiston toimistosta.

Taitotaso 1

Kurssi on tarkoitettu opiskelijalle, joka hallitsee hiiren ja näppäimistön sujuvan käytön sekä tallentamisen. Etenemisvauhti on rauhallinen.

Taitotaso 2

Opiskelija osaa tietokoneen käytön perusasiat, kuten resurssienhallinnan sekä perusteita jostain ohjelmasta ja käyttöjärjestelmäversiosta. Kurssilla keskitytään oppimaan uutta ohjelmaa. Internetin käyttö on tuttua ja sujuvaa.

Taitotaso 3

Erikoiskurssilla tai lyhyellä jatkokurssilla keskitytään uuden ohjelman toimintoihin. Edellyttää resurssienhallinnan hyvää osaamista.  Ohjelma ei ehkä ole suomenkielinen. Kurssi saattaa edellyttää ohjelman perusteiden hallintaa. Etenemisvauhti sujuvaa.

Päivitetty 25.11.2015 klo 14:34