Sirkuskoulu Fanfaari

Sirkuskoulu Fanfaari on keravalaisten lasten ja nuorten oma sirkuskoulu, joka tarjoaa opetusta sirkustaiteen parissa 5-18 vuotiaille harrastajille. Sirkuskoulu toimii Keravan Opiston alaisuudessa. 

Ryhmiä on tällä hetkellä viisi; aloittelijoista edistyneisiin. Lisäksi meillä toimii esiintyvä ryhmä Sirkushevoset, jossa harjoittelevat kaikkein pisimpään mukana olleet oppilaamme. Sirkushevoset myös keikkailevat ahkerasti ja ovat mukana vuosittain järjestettävillä Keravan Sirkusmarkkinoilla. Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Sirkuskoulu Fanfaarin esite, syksy 2018.pdf

- Merileijonat 5-6 -vuotiaille
- Jatkoryhmä Marakatit 6-7 -vuotiaille
- Alkeisryhmä Kirput 7-12 -vuotiaille
- Jatkoryhmä Karhut 8-12 -vuotiaille
- Jatkoryhmä Sirkushevoset pidempään harrastaneille 9-15 -vuotiaille.

Alkeisryhmissä tutustutaan sirkuksen eri lajeihin. Kursseilla harjoitellaan mm. akrobatiaa, jongleerausta, käsilläseisontaa ja tasapainoilua. Jatkoryhmissä syvennetään jo opittuja sirkuksen taitoja. Sirkushevoset esiintyvät syksyisin sosiaalisessa sirkuksessa Keravan eri toimipisteissä sekä Sirkusmarkkinoilla. 

Syksyn 2018 ryhmiin voi ilmoittautua 7.8. klo 9:00 alkaen osoitteessa opistopalvelut.fi/kerava. Ryhmät aloittavat toimintansa perjantaina 31.8.

Keravan Opistossa on sirkusta myös taaperoille

Kurssivalikoimastamme löytyvät myös vauva-, taapero-, mini- ja perhesirkus! Niillä liikutaan ja lorutellaan sirkusteemojen parissa, harjoitellaan tasapainoilua ja pariakrobatiaa, tehdään yhteisiä jumppatemppuja sekä tutustutaan iloisen värikkäisiin liikuntavälineisiin. Harjoitukset ovat yhteisiä lapselle ja vanhemmalle ja ne kehittävät molempien koordinaatiota, kehonhallintaa sekä yhteistä vuorovaikutusta. Lue lisää ja Ilmoittaudu ryhmiin tästä

Lisätietoa:

Keravan Opisto, koulutussuunnittelija Katri Liikonen
etunimi.sukunimi@kerava.fi, puh. 040 318 2877

Päivitetty 01.06.2018 klo 15:38