Tuntilista ja opetuspäiväkirja

 1. Tuntilistapäiväkirja on virallinen asiakirja, jonka tiedot vahvistat omalla allekirjoituksellasi. Se on myös perusteena sovitun palkan maksamiselle sovitusta työajasta. Tuntilistapäiväkirja on kaksiosainen:

  1. osassa on opiskelijoiden nimet, puhelinnumerot ja läsnäolokirjaus

  2. osassa on opetuksen sisältö

   

  Tuntilistapäiväkirjan oikea ja huolellinen täyttäminen on tärkeää, koska opiskelijoille annettavien todistusten sisältö ja läsnäolotiedot perustuvat siinä oleviin tietoihin.

   

  Täytä päiväkirjat paperilla tai sähköisesti

  Tulosta tuntilista ja opetuspäiväkirja tuntiopettajan HelleWistä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa tarvitsemiasi päiväkirjoja, voit pyytää ne toimistosta. Keravan lukion ja aikuislukion tiloissa opettaville listat voidaan sopimuksen mukaan toimittaa kouluisännän kautta.

  ​Halutessasi voit täyttää tuntilistan ja opetuspäiväkirjan myös sähköisesti HelleWissä, josta ne tulostetaan ja allekirjoitetaan sekä toimitetaan opiston toimistoon mahdollisimman pian kurssin päättymisen jälkeen. 

  Pidä päiväkirja ajan tasalla. Listaan merkitään läsnäolevat opiskelijat ja opintokerran sisältö jokaisella opetuskerralla. 

  Mikäli opiskelijan nimeä ei löydy tuntilistasta, opettajan tulee ohjata opiskelija ilmoittautumaan toimistoon. Opiskelijan tulee myös ilmoittaa toimistoon, jos hän vaihtaa ryhmää. Poissaolo ja sijaisten käyttö esim. sairauden takia on aina merkittävä päiväkirjaan ja niistä on ilmoitettava toimistoon.

  ​Palauta päiväkirjat toimistoon 

  Palauta päiväkirjan molemmat osat allekirjoitettuna toimistoon välittömästi (1 vk) työkauden viimeisen opintokerran jälkeen. Työkauden viimeinen palkka maksetaan päiväkirjaan toteutuneiden tuntien mukaan. Jos et pääse itse tuomaan päiväkirjoja, palauta ne postitse osoitteella
  Keravan Opisto, Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava

Päivitetty 22.06.2016 klo 08:42