Palkanmaksu ja laskutus

​Palkanmaksu

 

Toimita verokortti mahdollisimman pian työsuhteen alettua suoraan Taitoa Oy:lle tai muuten palkasta peritään 60% ennakkoveroa.

 

Lähetä verokortti skannattuna osoitteeseen:

taitoa.fi/asiakaspalvelu

tai

Taitoa Oy,
Salon toimipiste, Keravan palkat,

Joensuunkatu 7, 24100 Salo

 

Tuntiopettajien palkka maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti jälkikäteen seuraavan kuukauden 16. päivänä tai edellisenä pankkipäivänä opettajan henkilötietolomakkeessa ilmoittamalle tilille. Palkka maksetaan suunniteltujen ja pidettyjen tuntimäärien mukaan. Jos niihin tulee muutoksia (poissaolot, sijaisten käyttö tms.), niistä on ilmoitettava mahdollisimman pian toimistoon. Poissaolo ja sijaisten käyttö esim. sairauden takia on aina myös merkittävä päiväkirjaan.

 

Viimeinen palkka maksetaan täytetyn ja allekirjoitetun tuntilistapäiväkirjan palauttamisen jälkeen. Tuntilistat tulee palauttaa toimistoon välittömästi (1 vk) kurssin päätyttyä. Kaikki palkkakuitit on syytä säilyttää koko lukuvuoden ajan. Niistä näkyvät edellisen vuoden kertyneen ja kuluvan vuoden ansiot sekä kaikki sosiaalimaksut eriteltyinä kumulatiivisesti.

 

Laskutus


Yrittäjä voi laskuttaa koulutuksen jälkeen tai sopimuksen mukaan tässä sopimuksessa määritellyn työajan ja kertyneiden kulujen mukaan. Palkkion maksun edellytyksenä on, että allekirjoitettu koulutussopimus on saapunut opiston toimistoon. Uusi Yel-todistus tulee toimittaa kerran vuodessa Taitoaan tai koulutussopimuksen liitteenä Opistolle. Jos yrittäjällä ei ole Yel-todistusta tai yrittäjä ei kuulu ennakkoperintärekisteriin lasku maksetaan palkanlaskennan kautta. Tässä tapauksessa lasku tulee toimittaa suoraan Opiston toimistoon. Laskuttava opettaja vastaa itse musiikin esitys- ja kopiointiluvista (Teosto, Gramex).​​

 

Laskutusosoite (laskuja ei voi lähettää sähköpostilla toimistoon):

Verkkolaskutusoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029
Verkkolaskuosoite: 003701274855108

Viitteeksi "Kust. 4511"

 

Vaihtoehtoinen laskutusosoite (jos ei ole mahdollisuutta sähköiseen laskutukseen):
Keravan kaupunki/vapari/opisto, 003701274855108, PL 299 , 02066  DOCUSCAN.

Viitteeksi "Kust. 4511"

Maksuehto on 21 päivää netto hyväksytyn laskun päiväyksestä. Ei laskutus-, toimitus- yms. lisiä. Laskutettavissa palveluissa alv on 24%. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Keravan kaupungin y-tunnus on 0127485-5.​

​​

Päivitetty 07.02.2019 klo 14:29