Opetustilat

​Keravan Opiston ryhmät kokoontuvat eri puolilla Keravaa. Opetuspaikat on merkitty Hellewin kurssitietoihin sekä opinto-oppaan listaan. Netistä löytyy kartta klikkaamalla kurssin kohdalle merkittyä opetuspaikkaa.

 

Keravan lukion ja aikuislukion luokissa on vakiovarusteina valkotaulu, dokumenttikamera, datatykki ja kannettava tietokone. Muissa opetustiloissa opettaessasi varmista ja tilaa tarvittavat opetusvälineet opiston toimistosta vähintään viikkoa ennen opetusta. Opistolla on tuntiopettajia varten cd-soittimia, joiden käytöstä sovitaan toimiston tai päätoimisen opettajan kanssa.

 

Keravan lukiossa ja aikuislukiossa opettavia opastaa kouluisäntä arki-iltaisin, puh. 040-318 2215. Kouluisäntä muun muassa tiedottaa ryhmälle mahdollisesta myöhästymisestä sekä auttaa av-laitteiden kanssa. Kouluisännän numero kannattaa tallentaa kännykkään.

 

Muihin kuin Keravan lukion opetustiloihin opettaja saa tarvittaessa oman avaimen käyttöönsä Opiston toimistosta. Lukion avaimen saa kouluisännältä. Avainasiat kannattaa selvittää ajoissa ennen kurssin alkamista.


Pysäköinti​

Keskustassa opettajille ja oppilaille suositellaan maksutonta Keravan lukion ja aikuislukion parkkihallia. Halli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä esim. Keravan kirjastosta ja vanhan kaupungintalon opetustiloista.

Sampolan palvelukeskuksen vieressä on maksuton parkkipaikka sekä parkkihalli (3h kiekolla).

Päivitetty 30.10.2019 klo 12:29