Opetustilat

​Keravan Opiston ryhmät kokoontuvat eri puolille Keravaa. Opetuspaikat on merkitty kurssitietoihin. Netistä löytyy kartta klikkaamalla kurssin kohdalle

​Keravan Opiston ryhmät kokoontuvat eri puolilla Keravaa. Opetuspaikat on merkitty kurssitietoihin sekä opinto-oppaan listaan. Netistä löytyy kartta klikkaamalla kurssin kohdalle merkittyä opetuspaikkaa.

 

Keravan lukion ja aikuislukion luokissa on vakiovarusteina valkotaulu, dokumenttikamera, datatykki ja kannettava tietokone. Muissa opetustiloissa opettaessasi varmista ja tilaa tarvittavat opetusvälineet opiston toimistosta vähintään viikkoa ennen opetusta. Opistolla on tuntiopettajia varten cd-soittimia, joiden käytöstä sovitaan toimiston tai päätoimisen opettajan kanssa.

 

Keravan lukiossa ja aikuislukiossa opettavia opastaa kouluisäntä arki-iltaisin, p. 040-318 2215). Kouluisäntä muun muassa tiedottaa ryhmälle mahdollisesta myöhästymisestä sekä auttaa av-laitteiden kanssa ja monistuksessa. Kouluisännän numero kannattaa tallentaa kännykkään.

 

Muihin kuin Keravan lukion opetustiloihin opettaja saa tarvittaessa oman avaimen käyttöönsä opiston toimistosta. Lukion avaimen saa kouluisännältä. Avainasiat kannattaa selvittää ajoissa ennen kurssin alkamista.

 

Pysäköinti​

Keskustassa opettajille ja oppilaille suositellaan maksutonta Keravan lukion ja aikuislukion parkkihallia. Halli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä esim. Keravan kirjastosta, Hyyppärän käsityöasemasta ja vanhan kaupungintalon opetustiloista.

Sampolan palvelukeskuksen vieressä on maksuton parkkipaikka sekä parkkihalli (4h kiekolla).

 

Hyyppärän pihaan mahtuu yleensä myös pysäköimään kurssin verran autoja. RTV:n pihassa on Jengassa kurssilla olijoille vapaa pysäköinti klo 15 jälkeen sekä viikonloppuisin. Arkipäivisin 10-15 pysäköinti vain luvalla.

Päivitetty 22.06.2016 klo 08:56