HelleWi-kurssinhallintaohjelma

Keravan Opiston HelleWi-kurssihallintaohjelma päivitetään 20.12.2019. Päivityksen jälkeen käyttäjätunnukset muuttuvat. Uusien käyttäjätunnusten luomiseen ohjeistetaan päivityksen jälkeen.

Keravan Opiston tuntiopettaja pääsee Hellewi -kurssinhallintaohjelmaan osoitteessa https://kerava.opistopalvelut.fi/


​Seuraa ilmoittautumistilannetta

Hellewissä voit seurata oman kurssisi ilmoittautumistilannetta. Ilmoittautuneet näkyvät kohdasta kurssit / omat kurssit.

Klikkaamalla kurssin koodia näet ilmoittautuneet, heidän puhelinnumeronsa ja ilmoittautumistietonsa.

Kurssin tiedot saat näkyviin klikkaamalla kurssin nimeä.​​ 

​​​

Tulosta tuntilista ja opetuspäiväkirja

Hellewistä voit tulostaa tuntilistan ja opetuspäiväkirjan kohdasta päiväkirja / Sl (syyslukukausi) tai Kl (kevätlukukausi).

Tulosta päiväkirjat vasta mahdollisimman lähellä kurssin alkua. Näin saat itsellesi mahdollisimman ajantasaisen osallistujalistan, jossa näkyvät peruutukset ja jonosta kutsutut.

Jos kierrätät tuntilistaa opiskelijoilla, tulosta se ilman puhelinnumeroita, jotta opiskelijat eivät näe toistensa tietoja. Osalla opiskelijoista on salainen puhelinnumero. Voit tulostaa omaan käyttöösi puhelinnumerollisen osallistujalistan. Yhteystietoja saa käyttää vain kurssiin liittyvistä asioista tiedottamiseen, ei esimerkiksi oman yrityksen markkinointiviestintään.

Osallistujan nimen perässä näkyvä ok-merkintä tarkoittaa, että tämä on suorittanut kurssimaksun.

Mikäli et saa tulostettua päiväkirjoja itse, voit hakea ne toimistolta tai sopia hyvissä ajoin, miten ne sinulle toimitetaan, esim. postitse tai Keravan lukion kouluisännälle.

Kurssisi päätyttyä palauta tuntilista ja opetuspäiväkirja mahdollisimman pian allekirjoitettuna opiston toimistoon tai Sampolan palvelukeskuksen yhteispalvelupisteeseen. Jos et pääse tuomaan listoja toimistoon, voit jättää ne Keravan lukiolla kouluisännälle tai postittaa ne osoitteeseen Keravan Opisto, Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava.

​​

Pidä sähköistä tuntipäiväkirjaa

Halutessasi voit käyttää paperisen päiväkirjan sijaan sähköistä päiväkirjaa Hellewissä. Hätäpoistumistilanteita varten opettajalla tulee olla joko paperinen tai sähköinen läsnäololista mukana, jotta hän voi tarkistaa, että kaikki läsnä olleet ovat poistuneet luokkatilasta. Ks. tarkemmin: Työturvallisuus.

  • Ensiksi avautuvalle sivulle (opiskelijalista) kirjataan kunkin kokoontumiskerran läsnäolevat opiskelijat.
  • Sarakeotsikossa olevasta päivämäärälinkistä pääset kirjoittamaan opetuskerran aiheen/sisällön.
  • Kurssin päätyttyä tulosta tuntilista ja yhteenvetotiedot ja palauta ne allekirjoitettuna opiston toimistoon. Huom! Älä lisää itse kokoontumiskertoja sähköiseen päiväkirjaan.

Mobiilipäiväkirja

Päiväkirjaa voi pitää myös ilmaisella Hellewi mobiilisovelluksella. Sen voi ladata Google Play -kaupasta tai App Storesta. Sovellukseen kirjaudutaan em. tunnuksilla.

hellewi-app-pikaohje.pdf

 

Lue kurssipalautteet

Hellewistä näet myös opiskelijoiden kurssipalautteet, jotka kerätään useimmilta kursseilta ja luennoilta niiden päättymisen jälkeen. Opiskelijoille lähetetään sähköpostitse linkki nimettömään palautekyselyyn, jossa he voivat antaa palautetta kurssista tai luennosta.

 

Päivitetty 20.12.2019 klo 14:11