HelleWi-kurssinhallintaohjelma

Keravan Opiston tuntiopettajilla on pääsy Hellewi -kurssinhallintaohjelmaan osoitteessa https://kerava.opistopalvelut.fi/  Hellewissä voit seurata mm. oman kurssisi ilmoittautumistilannetta, ks. kirjautumis- ja käyttöohje (pdf) on tämän sivun oikeassa laidassa.​​​

Tulosta päiväkirja (osallistujalista ja opetuksen sisältö)

  • Hellewistä voit tulostaa päiväkirjan, joka sisältää osallistujalistan ja opetuksen sisältö -sivun. Valitse Hellewissä Kurssit -välilehti, klikkaa Osallistujalista, avaa Tulosta -valikko ja valitse listasta ”Tulosta päiväkirja”.
  • Tulosta päiväkirja vasta mahdollisimman lähellä kurssin alkua. Näin saat itsellesi mahdollisimman ajantasaisen osallistujalistan, jossa näkyvät peruutukset ja jonosta kutsutut.
  • Jos kierrätät tuntilistaa opiskelijoilla, tulosta se ilman puhelinnumeroita, jotta opiskelijat eivät näe toistensa tietoja. Osalla opiskelijoista on salainen puhelinnumero. Voit tulostaa omaan käyttöösi puhelinnumerollisen osallistujalistan. Yhteystietoja saa käyttää vain kurssiin liittyvistä asioista tiedottamiseen, ei esimerkiksi oman yrityksen markkinointiviestintään.
  • Osallistujan nimen perässä näkyvä ok-merkintä tarkoittaa, että tämä on suorittanut kurssimaksun.
  • Mikäli et saa tulostettua päiväkirjoja itse, voit hakea ne toimistolta tai sopia hyvissä ajoin, miten ne sinulle toimitetaan, esim. postitse tai Keravan lukion kouluisännälle.
  • Kurssisi päätyttyä palauta tuntilista ja opetuspäiväkirja mahdollisimman pian allekirjoitettuna opiston toimistoon tai Sampolan palvelukeskuksen yhteispalvelupisteeseen. Jos et pääse tuomaan listoja toimistoon, voit jättää ne Keravan lukiolla kouluisännälle tai postittaa ne osoitteeseen Keravan Opisto, PL 123, 04201 Kerava.

​​

Pidä sähköistä päiväkirjaa

Halutessasi voit käyttää paperisen päiväkirjan sijaan sähköistä päiväkirjaa Hellewissä. Hätäpoistumistilanteita varten opettajalla tulee olla joko paperinen tai sähköinen läsnäololista mukana, jotta hän voi tarkistaa, että kaikki läsnä olleet ovat poistuneet luokkatilasta. Ks. tarkemmin: Työturvallisuus.

  • Avaa Kurssit -välilehti, klikkaa kurssin kohdalta, valitse yläpalkista Päiväkirja, klikkaa oikean päivän kohdalta läsnäolomerkintä aktiiviseksi (muuttuu värilliseksi). 
  • Sivun alalaidassa pääset kirjoittamaan opetuskerran aiheen/sisällön.
  • Kurssin päätyttyä tulosta tuntilista ja yhteenvetotiedot ja palauta ne allekirjoitettuna opiston toimistoon.

Mobiilipäiväkirja

Päiväkirjaa voi pitää myös ilmaisella Hellewi mobiilisovelluksella. Sen voi ladata Google Play -kaupasta tai App Storesta. Sovellukseen kirjaudutaan em. tunnuksilla.

hellewi-app-pikaohje.pdf

 

Lue kurssipalautteet

Hellewistä näet myös opiskelijoiden kurssipalautteet, jotka kerätään useimmilta kursseilta ja luennoilta niiden päättymisen jälkeen. Opiskelijoille lähetetään sähköpostitse linkki nimettömään palautekyselyyn, jossa he voivat antaa palautetta kurssista tai luennosta.

 

Päivitetty 16.08.2021 klo 14:43