Peruutusehdot

Huom! Olemme tarkentaneet peruutuskäytäntöjämme:

Ilmoittautuminen kurssille tai luennolle on sitova. Maksamatta jättäminen, pois jääminen tai huomautuslaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Lähetämme erillisen laskun vain pyynnöstä. Ota maksutiedot ylös ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutus on tehtävä 10 pv ennen kurssin alkamista Opiston toimistoon sähköpostilla keravanopisto@kerava.fi, puhelimitse (09-2949 2352) tai käymällä Opiston toimistossa tai yhteispalvelupisteessä aukioloaikoina (Kultasepänkatu 7, 1. kerros). Peruutusta ei voi tehdä kurssin opettajalle. Voit peruuttaa kurssin myös itse ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi saamallasi ilmoittautumistunnuksella.

Ilmoittautumisten peruutukset myöhemmin tai peruuttamatta jättäminen: Kurssimaksu on maksettava kokonaisuudessaan. Maksamattomasta kurssista lähetetään huomautuslasku (+5 eur huomautuslisä). Viivästynyt saatava siirretään kaupungin toimintaohjeiden mukaisesti perintätoimiston hoidettavaksi. Opiston kurssimaksu on ulosottokelpoinen ilman oikeuden päätöstä.

Opisto voi peruuttaa suunnitellun kurssin noin viikkoa ennen kurssin alkamista, mikäli kurssille ei ole tarpeeksi osallistujia. Tällöin palautamme kurssimaksun täysimääräisenä takaisin.
Opettajan yhtä (1) sairastumiskertaa ei pääsääntöisesti korvata ylimääräisellä kokoontumiskerralla pitkillä kursseilla. Opiskelijan omia yksittäisiä poissaoloja ei ole tarpeen ilmoittaa toimistoon.

Päivitetty 11.12.2017 klo 12:06