Peruutusehdot

SIVUA PÄIVITETÄÄN

Ilmoittautuminen kurssille tai luennolle on sitova. Maksamatta jättäminen, pois jääminen tai huomautuslaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Lähetämme erillisen laskun vain pyydettäessä.

Kurssin peruuttaminen yli 10 päivää ennen kurssin alkamista

• verkossa http://opistopalvelut.fi/kerava Avaa omat tiedot sivu ja täytä siihen kurssinumero & ilmoittautumistunnus saamastasi sähköpostista. Jos olet maksanut kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä, ota yhteys Opiston toimistoon.

• sähköpostilla keravanopisto@kerava.fi

• puhelimitse (09-29492352)

• käymällä Opiston toimistossa tai Asiointipisteessä aukioloaikoina (Kultasepänkatu 7). Peruutusta ei voi tehdä kurssin opettajalle.


Kurssin peruuttaminen alle 10 päivää ennen kurssin alkamista

Kurssimaksu on maksettava kokonaisuudessaan. Viivästynyt saatava siirretään kaupungin toiminta ohjeiden mukaisesti perintätoimiston hoidettavaksi. Kurssimaksu on ulosottokelpoinen ilman oikeuden päätöstä. Sairaudesta johtuva peruutus on todistettava lääkärintodistuksella. Kurssimaksu palautetaan vähennettynä käyntimäärillä ja toimistokuluilla 10 €. Yksittäisiä sairaspoissaoloja ei ole tarpeen ilmoittaa toimistoon. Opettajan yhtä (1) sairastumiskertaa ei pääsääntöisesti korvata ylimääräisellä kokoontumiskerralla pitkillä kursseilla.


Kurssin peruuttaminen Opiston taholta

Kurssi voidaan perua noin viikkoa ennen sen alkamista, mikäli kurssilla ei ole tarpeeksi osallistujia. Tällöin palautamme kurssimaksun täysimääräisenä takaisin.
*********

Huom! Olemme tarkentaneet peruutuskäytäntöjämme:

Ilmoittautuminen kurssille tai luennolle on sitova. Maksamatta jättäminen, pois jääminen tai huomautuslaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Lähetämme erillisen laskun vain pyynnöstä. Ota maksutiedot ylös ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutus on tehtävä 10 pv ennen kurssin alkamista Opiston toimistoon sähköpostilla keravanopisto@kerava.fi, puhelimitse (09-2949 2352) tai käymällä Opiston toimistossa tai yhteispalvelupisteessä aukioloaikoina (Kultasepänkatu 7, 1. kerros). Peruutusta ei voi tehdä kurssin opettajalle. Voit peruuttaa kurssin myös itse ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi saamallasi ilmoittautumistunnuksella.

Ilmoittautumisten peruutukset myöhemmin tai peruuttamatta jättäminen: Kurssimaksu on maksettava kokonaisuudessaan. Maksamattomasta kurssista lähetetään huomautuslasku (+5 eur huomautuslisä). Viivästynyt saatava siirretään kaupungin toimintaohjeiden mukaisesti perintätoimiston hoidettavaksi. Opiston kurssimaksu on ulosottokelpoinen ilman oikeuden päätöstä.

Opisto voi peruuttaa suunnitellun kurssin noin viikkoa ennen kurssin alkamista, mikäli kurssille ei ole tarpeeksi osallistujia. Tällöin palautamme kurssimaksun täysimääräisenä takaisin.
Opettajan yhtä (1) sairastumiskertaa ei pääsääntöisesti korvata ylimääräisellä kokoontumiskerralla pitkillä kursseilla. Opiskelijan omia yksittäisiä poissaoloja ei ole tarpeen ilmoittaa toimistoon.

Päivitetty 21.06.2018 klo 09:11