Kurssimaksun maksaminen

Maksut ovat kurssikohtaisia. Kurssilla tarvittavat materiaalit opiskelijat hankkivat itse. Kurssitekstissä on mainittu, jos materiaalit sisältyvät kurssimaksuun tai jos ne voi hankkia opettajalta.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun!  Emme lähetä erillistä laskua. Vahvistus ja maksutiedot tulevat sähköpostiisi. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksun voi maksaa seuraavilla vaihtoehtoisilla tavoilla:

1. Verkkopankin välityksellä ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos ilmoittaudut samalla kertaa useammalle kurssille, kurssien yhteishintaa ei saa muuttaa. Jos olet oikeutettu alennukseen, käy näyttämässä alennukseen oikeuttava todistus toimistossa. 

2. Viitenumerolla nettipankin kautta laskun eräpäivään mennessä.

Saat viitenumeron ilmoittautumisen yhteydessä. Samalla viitenumerolla olevat kurssit on maksettava samalla maksukerralla. Internetin kautta ilmoittautuessasi voit myös tulostaa laskun kurssimaksusta.

Maksuaika on 14 päivää ilmoittautumisesta.  Ilmoittautuessasi aikavälillä 12.12. - 31.12.2017 maksuaika on 30 päivää. Säilytä kuitti!

Keravan Opiston tilinumero on FI11 5132 0520 1836 09
S
aaja: Keravan kaupunki/ Keravan Opisto

3. Käteisellä tai pankkikortilla yhteispalvelupisteessä.

4. Smartumin Liikunta- sekä Liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum-kortilla yhteispalvelupisteessä.

Ainoastaan avoimen yliopiston kurssit eivät kuulu seteleiden piiriin.

Liikuntasetelillä voi maksaa vain liikunnallisten ryhmien kurssimaksuja. Liikunta- ja kulttuurisetelit kelpaavat kaikkien kurssien maksuksi.

5. Sportti- ja kulttuuripassilla sekä Smartum-saldolla

verkkomaksulinkkien kautta vain ilmoittautumisen yhteydessä.

6. TYKY-kuntosetelillä, Edenred Ticket Mind&Body® ja Ticket Duo® -korteilla sekä Virikeseteleillä yhteispalvelupisteessä.​​

Päivitetty 11.12.2017 klo 12:12