Uutiset

Tule kirjoitus- ja luovuuskurssille 30.-31.3.

21.03.2019 klo 09:30

​Tämän monien rakastaman kirjoituskurssin pääteemana eivät ole pisteet eivätkä pilkut vaan usko omaan riittävyyteen ja luottamus luovuuden kantavaan voimaan. Kirjoitatko pöytälaatikkoon, haluatko tallentaa elämäsi muistot – vai nautitko vain sanan samettisesta lennosta?

Iloitse luovuudestasi -  viikonlopussa jokainen tutkii ryhmän ja ohjaajan tuella omaa luovuuttaan. Mitä tarvitset elämääsi ollaksesi Sinä? Mikä on Sinun oma juttusi?

writing-923882_1280.jpg

Kurssi jakaantuu spontaaneihin kirjoitusharjoituksiin ja pitempiin tehtäviin. Kurssilla ei kritisoida kenenkään tekstejä vaan kannustetaan ja iloitaan yhdessä opitusta. Syvempi palaute annetaan jokaiselle henkilökohtaisesti kurssin jälkeen. Luovaa kirjoittamista tukevat maalaaminen, meditointi ja kevyet joogaharjoitukset. Ota mukaan omat eväät ja joogamatto.

Ohjaaja Mari Vainio on vuosia ohjannut suosittuja Iloitse luovuudestasi - kursseja mm. Sofian kulttuurikeskuksessa, Valamo-  opistossa ja eri Kansalaisopistoissa. Mari on myös kundaliinijoogaohjaaja ja hiljaisuuden retriitinohjaaja.  

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:

https://opistopalvelut.fi/kerava/course.php?l=fi&t=8588


Päivitetty 21.03.2019 klo 12:28