Uutiset

Rammstein-saksaa taas tarjolla

09.12.2019 klo 13:00

​Syksyllä suuren, jopa kansainvälisen suosion saanut Rammstein-saksa on uudelleen Keravan Opiston kevään kurssitarjonnassa.  Oletettavissa on, että kurssisuosio jatkuu. Opistolla on tarjolla keväällä yhteensä n. 350 kurssia ja luentoa eri aihealueista kielistä kotitalouteen, taiteesta kädentaitoihin ja liikunnasta luontoon.

Uutuuskursseja on kaikilla ainealueille – kielissä, taito- ja taideaineissa sekä liikunnassa.  Uutuutena on esimerkiksi koko kevään mittainen kokemusasiantuntijakurssi, jonka idea on kouluttaa vapaaehtoisia auttamaan toisia omien kokemusten pohjalta, kertoo rehtori Anne Hosio-Paloposki.  Mielelläni nostan esiin myös Opiston ja Keravan kaupunginkirjaston yhteistyössä järjestämän ympäristö-, yhteiskunta- ja sivistys -luentosarjan, jossa näkökulmia ovat sivistyskäsityksen muutos, terveellinen ja viihtyisä ympäristö sekä kestävä pukeutuminen ja tekstiilien kierrätys, toteaa Hosio-Paloposki.

Syksyllä avatun uimahallin vesiliikuntakurssit täyttyivät viime kerralla hyvin nopeasti. Siitä saadun asiakaspalautteen perusteella Keravan liikuntapalvelu on valmistautunut kevään ilmoittautumisiin uusin keinoin. Olemme varanneet vesiliikuntakursseille muutamia paikkoja sivuun niille ihmisille, jotka eivät pääse ilmoittautumaan verkossa, vaan ilmoittautuvat asiointipisteellä kasvotusten. Näin palvelemme asiakkaitamme tasapuolisemmin ja yhdenvertaisemmin. Vesiliikuntakursseja on myös tarjonnassa alkusyksyä enemmän, sanoo vs. liikuntapalvelujohtaja Marjaana Risku.

Paperinen Vapaa-aika Keravalla -esite on jaettu kaikkiin kotitalouksiin Keravalla keskiviikkona 27.11. Esite sisältää suuren määrän vapaa-ajan tarjontaa kaikenikäisille; kulttuuria, kirjallisuutta, taidetta, kursseja, luentoja ja retkiä. Esitettä voi hakea myös Keravan kirjastosta tai Sampolan palvelukeskuksesta milloin tahansa jakopäivän jälkeen. Ja se kannattaa laittaa huolellisesti talteen, sillä esitteessä riittää vapaa-ajan ohjelmaa kesään asti, neuvoo suunnittelijakoordinaattori Leena Hannele Huovinen Keravan Vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialalta.

 

  • Esite jaettu Keravalla 27.11. saa myös Keravan kirjastossa ja Asiointipisteessä
  • Liikunnan ilmoittautuminen alk. 11.12. klo 8
  • Muiden aineiden ilmoittautuminen alk. 12.12. klo 8
Päivitetty 09.12.2019 klo 12:36