Uutiset

Opiston toiminta keskeytyy ajalle 18.3.–13.4.

17.03.2020 klo 11:40

Hallituksen 16.3. tekemien linjausten mukaisesti Keravan kaupungin kirjasto, Taide- ja museokeskus Sinkka, liikunta- ja vapaa-ajantilat (mukaan lukien uimahalli ja jäähalli) sekä nuorisotilat ovat suljettuna 18.3.–13.4.

Opiston kurssien lähiopetus perutaan ajalla 18.3.–13.4. (liikuntaryhmät 17.3. alkaen), mutta osa opiston kursseista toteutetaan verkko- ja etäopiskeluna. Selvitämme erilaisia verkko-opiskelumahdollisuuksia, ja tiedotamme niistä myöhemmin.

Sekä liikuntapalvelujen että Keravan opiston järjestämien liikuntaryhmien toiminta keskeytyy tiistaista 17.3. alkaen. Selvitämme mahdollisuuksia tukea kuntalaisten omaehtoista liikunnan harrastamista liikuntatilojen sulkemisen aikana.

Taide- ja museokeskus Sinkka suljetaan, mutta digitoituihin aineistoihin voi tutustua osoitteessa https://muistaja.finna.fi/keravan_museopalvelut. Kouluille aineistoja on tarjolla osoitteessa www.finna.fi/Content/luokkahuone.

Kirjasto on avoinna tiistaina 17.3. klo 8–20. Aiemmasta tiedosta poiketen myös omatoimikirjasto suljetaan klo 20. Kaikki tilaisuudet on peruttu. Kirjaston sivuille kootaan lähipäivinä tietoa kirjojen, lehtien, musiikin ja elokuvien etäkäyttömahdollisuuksista.

Verkko- ja etäopiskelun mahdollisuuksia selvitetään

Opiston kurssien toimintakauden jatkamista selvitetään, ja mahdollisuuksien mukaan opetuskertoja korvataan myöhemmin keväällä. Niiltä osin kuin opetus järjestetään verkko- ja etäopetuksena lähiopetuksen keskeytyksen aikana, olemme yhteydessä kurssien opiskelijoihin.

Mahdollisiin kurssimaksujen palautuksiin palaamme myöhempänä ajankohtana.

Päivitetty 17.03.2020 klo 11:39