Uutiset

Opiston toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti / 13.3.2020 klo 13.50

13.03.2020 klo 13:50

​Keravan kaupungin vapaa-ajan ja hyvinvoinnin palveluihin ei tule toistaiseksi merkittäviä muutoksia koronaviruksen vuoksi. Kirjasto, museo, nuorisotilat, jäähalli ja uimahalli ovat avoinna aukioloaikojen mukaisesti. Opiston kurssit ja liikuntaryhmät kokoontuvat normaalin aikataulun mukaisesti, ja luisteluvuorot ovat avoinna yleisölle.


Kulttuuripalveluiden sekä museon yleisö- ja ryhmätilaisuuksiin saattaa tulla peruutuksia tai tapahtumat siirretään myöhäisempään ajankohtaan. Myös Opiston yleisö- ja ryhmätilaisuuksia saatetaan perua. Pääsääntöisesti yli 50 hengen tilaisuudet perutaan tai siirretään, ja pienemmät tilaisuudet järjestetään normaalisti.

Opiston kursseihin saattaa tulla peruutuksia yhteistyökumppaneiden taholta. Ilmoitamme näistä osallistujille henkilökohtaisesti.

Jääthän kotiin, jos sinulla on vähäisiäkin flunssaoireita. Suosittelemme, että riskiryhmiin kuuluvat henkilöt arvioivat osallistumisensa itse. Pyydämme, että kaikki palveluidemme käyttäjät huolehtivat käsihygieniastaan. Epidemia-aikana kohteliaaksi tervehdykseksi riittää kättelyn sijaan lämmin hymy!

Seuraamme jatkuvasti Suomen valtioneuvoston ja THL:n suosituksia sekä ohjeita. Ohjeistamme ja tiedotamme Keravan kaupungin ohjeiden mukaisesti. 

Päivitetty 13.03.2020 klo 14:37