Uutiset

Opiston muuttuneet kurssikäytänteet

10.08.2020 klo 10:00

​Olemme tarkentaneet peruutusehtojamme. Kurssin pystyy peruuttamaan nyt joustavammin. Mahdollisessa poikkeustilanteessa etäopetuksena jatkuvien kurssien osalta emme maksa enää hyvityksiä. 

Peruutusehdot pähkinäkuoressa

• Jos perut kurssin viimeistään 10 päivää ennen kurssin alkamista, maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä.

• Jos perut osallistumisesi kurssille ennen kurssin alkamispäivää, maksettavaksesi jää 50 % kurssin hinnasta.

• Jos perut osallistumisesi kurssille sen alkamispäivänä tai kurssin jo ollessa käynnissä, kurssimaksu on maksettava kokonaisuudessaan. 

• Kurssi voidaan perua järjestäjän taholta noin viikkoa ennen sen alkamista, mikäli kurssilla ei ole tarpeeksi osallistujia. Tällöin kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin.

Kurssit poikkeustilanteessa

Mikäli Opiston lähiopetus joudutaan keskeyttämään, kurssit jatkuvat pääsääntöisesti etäopetuksena. Etäopetuksena jatkuvista kursseista on tieto kurssikohtaisesti sivuillamme https://opistopalvelut.fi/kerava/

Kursseista, jotka lähiopetuksen keskeytyessä jatkuvat etäopetuksena, ei ole mahdollista saada hyvitystä. 

Kurssit jotka joudutaan keskeyttämään ja joita ei voida toteuttaa etäopetuksena, asiakasmaksut palautetaan toteutumattomista kokoontumiskerroista asiakkaan pyynnöstä, mikäli palautettavaa on vähintään 10 euroa. 

Myönnettävät alennukset

Keravan Opisto myöntää Opetushallitukselta saamansa opintosetelikiintiön puitteissa alennuksia: työttömät, pieneläkeläiset (alle 1500 €/kk brutto), maahanmuuttajat ja henkilöt, joilla on oppimisvaikeus. 

Alennus on enintään 15 €/hlö/lukukausi. Alennuksen saa yhdelle kurssille/lukukausi.

Alennusoikeus on käytävä todistamassa ennen kurssin alkua Sampolan Asiointipisteessä. Jos kurssimaksu on jo laskutettu, alennusta ei enää myönnetä.


Tutustu uudistuneisiin peruutusehtoihimme osoitteessa 

Päivitetty 10.08.2020 klo 12:14