Uutiset

Opiston syksy käynnistyy pian

29.07.2019 klo 12:00

Syksyn opinto-ohjelma jaetaan keravalaisiin kotitalouksiin elokuun 1. pv. Löydät Opiston osuuden uudistetun Vapaa-aika Keravalla -esitteen sivuilta 16-92. Tarjolla on paljon toivottuja perinteisiä kursseja, jotka luovat jatkumoa edellisvuosille, mutta myös suuri määrä uutuuskursseja.

Jos haluat itsellesi paperiesitteen, niin voit hakea sen Kultasepäntie 7:ssä sijaitsevasta Asiointipisteestä tai Keravan kirjastosta 2.8. jälkeen. Sähköisen näköisversion paperiesitteestä löydät jo nyt www-sivuilta osoitteesta https://opisto.kerava.fi/opinto-ohjelma 

Ilmoittautuminen kaikille Opiston kursseille alkaa torstaina 8.8. kello 8.00. Silloin kannattaa olla nopea, koska suosituimmat kurssit täyttyvät ensimmäisten minuuttien aikana. Ilmoittautua toki voi myös milloin tahansa vielä syksynkin aikana, jos kursseilla on tilaa. Ilmoittautua voi kolmella eri tavalla:

Verkossa: https://opistopalvelut.fi/kerava/

Puhelimella: p. 09 2949 2352

Kasvotusten: Asiointipiste, Kultasepänkatu 7, 1. krs. 


Syksyn opinto-ohjelma sisältää yli 350 kurssia, joista noin sata on uutuuskursseja.  Maksuttomat uudet Kulttuurikioskit esittelevät eri maiden kulttuureita. Syksyllä on vuorossa Afrikka, Afganistan ja Turkki. Matokompostori-kurssilla opitaan tekemään kotitalouksiin sopiva sisäkomposti elintarvikejätteille ja patikointiretkellä tutustutaan Sipoonkorven kansallispuistoon. Syksyn erilliselle tattiretkelle kannatta ottaa mukaan keliin sopiva vaatetus ja tietenkin sienikori, jotta saa tatit siististi talteen.

Mielenkiintoinen lyhytkurssi saksan opiskeluun on nimeltä Rammstein-saksaa. Idea on ymmärtää Rammstein nimisen yhtyeen laulujen sanoituksia ja samalla oppia saksaa. Kädentaitojen uutuutena on kuukausittaiset puutyöpajapäivät, jotka pidetään Kiertotalouskeskus Jalotuksen tiloissa. Kalligrafia viikonloppukurssilla saat haltuusi kalligrafian alkeet. Digitaitojen edistämiseen on tarjolla useita eri kursseja. Omakanta ja suomi.fi tutuksi -uutuuskurssilla tutustutaan näihin sähköisiin verkkopalveluihin. Liikuntaa löytyy syksyllä joka lähtöön. Uutuuskursseina mm. Burleski-workshop, kundaliinijooga ja taiji-alkeet.

Nyt kaikki syksyn aikatauluja suunnittelemaan ja esitettä selaamaan. Ja sen jälkeen ilmoittautumaan torstaina 8.8. klo 8.00. Kursseilla tavataan!

Lisätietoa:

https://opistopalvelut.fi/kerava/

https://opisto.kerava.fi/

https://www.facebook.com/keravan.opisto/


Päivitetty 30.07.2019 klo 14:37