Uutiset

Opiston toiminta ja rajoitukset syksyllä (tiedote 5.8.2021)

05.08.2021 klo 11:30

​Koronaepidemia ja siihen liittyvät rajoitukset vaikuttavat Opiston toimintaan myös syksyllä 2021. Opisto noudattaa toiminnassaan Keravan kaupungin määräyksiä, joissa noudatetaan HUS-alueen ohjeita ja Uudenmaan aluehallintoviraston (AVI) päätöksiä.  Rajoitukset määräytyvät koronatilanteen mukaan ja voivat muuttua nopeastikin.

 

Opiston toiminta 5.8. – 26.8.2021

AVI on antanut päätökset toimintaan ajalle 5.8. – 26.8.2021. Tällä ajalla Opisto voi järjestää kurssitoimintaa sisätiloissa enintään 10 hengen ryhmälle. Yli 10 hengen kokoontumiset edellyttävät 2 metrin turvavälejä, mikä on mahdollista joissakin Opiston käyttämissä tiloissa. Ulkotiloissa toimintaa voidaan järjestää enintään 50 henkilölle.

Toiminnassa noudatetaan hygienia- ja turvallisuusohjeita: sisätiloissa käytetään kasvomaskia, huolehditaan käsihygieniasta ja vältetään lähikontakteja pitämällä turvavälit. Ulkotoiminnassa pidetään 2 metrin turvavälit.

Opiston kurssitoiminnasta 27.8. alkaen tiedotetaan, kun ajankohtaa koskevat päätökset on tehty ja tiedossa.

 

Kurssien aloittaminen / siirtyminen lähiopetuksesta etäopetukseen

Opiston lähiopetukseen suunniteltujen kurssien toteutuminen riippuu koronarajoituksista.

1)     Lähiopetukseen suunniteltu kurssi, joka voidaan alkaa etäopetuksena tai siirtää etäopetukseen

  • Nämä kurssit on esitteessä merkitty *-ikonilla. Sähköisessä ilmoittautumisessa kurssin yhteydessä on maininta "Lähiopetuksen estyessä kurssi toteutuu etänä." Maininta löytyy kurssin lisätiedoista.
  • HUOM! Näistä kursseista ei ole mahdollista saada hyvitystä etäopetukseen siirtymisen tai etäopetuksena alkamisen vuoksi.

2)     Lähiopetukseen suunnitellut kurssit, joissa ei ole merkintää etäopetukseen siirtymisen vaihtoehdosta, toteutetaan tai perutaan rajoitusten puitteissa. Peruutetusta kursseista ei tule ilmoittautuneille laskua. Keskeytyneistä kursseista maksu palautetaan pitämättömien kurssikertojen osalta.


Ilmoittautuminen

Syksyn kursseille ilmoittautuminen alkaa 10.8. ja 11.8. Koska ilmoittautuminen on sitova, on asiakkaiden huomioitava kurssien alkaminen etäopetuksena / siirtyminen etäopetukseen jo ilmoittautumisvaiheessa. Kursseista ei ole mahdollista saada hyvitystä etäopetukseen siirtymisen vuoksi.

Kurssi-ilmoittautumisten perumisesta ks. Vapaa-aika Keravalla esitteen sivu 17 ja Keravan Opisto ja Keravan Liikuntapalvelu (opistopalvelut.fi) etusivu.


Päivitetty 05.08.2021 klo 12:34