Uutiset

Kokoontumisrajoitukset jatkuvat 28.2. asti (tiedote 29.1.)

29.01.2021 klo 10:50

​Koronaepidemian vuoksi rajoitukset jatkuvat. Emme pääse aloittamaan kursseja lähiopetuksena helmikuun alusta. Näillä tiedoin lähiopetusrajoitus jatkuu 28.2. saakka. Lähiopetus mahdollistuu toivon mukaan 1.3. alkaen.

Poikkeuksena yllä mainitusta, lasten ja nuorten kurssit (alle 20v.) lähiopetuksena sallitaan 1.2.2021 alkaen rajatusti ja erityisiä järjestelyjä noudattaen. Kaupungin tilat voidaan siis avata alle 20-vuotiaiden vakiintuneelle harrastustoiminnalle, mutta harrastusryhmien koko rajataan 10 henkilöön. Kilpailuja, esityksiä tai tapahtumia ei voida järjestää, mutta muuten harrastustoimintaa voidaan järjestää turvallisuusohjeita noudattaen.

 

Helmikuussa

  • etäopetuksena alkaneet kurssi jatkuvat etänä (kunnes lähiopetus sallitaan)
  • kurssit, jotka on alun pitäen suunniteltu toteutettavaksi etäopetuksena, alkavat/jatkuvat normaalisti aikataulun mukaan
  • ne kurssit, joissa ei etäopetusmahdollisuutta ole, voidaan aloittaa myöhemmin, kun lähiopetus mahdollistuu

Toivomme, että pääsemme keväällä aloittamaan kursseja myös lähiopetuksena. Jos vain mahdollista tilojen ja opettajan oman aikataulun puolesta, pyrimme jatkamaan kursseja loppukeväästä suunniteltua pitempään. Jos kurssia ei voida jatkaa tai kurssia ei sisältönsä puolesta ole mahdollista toteuttaa lyhyempänä, se joudutaan perumaan. Opiston toimisto ilmoittaa osallistujille kurssien jatkumisesta etänä tai aloituksen siirtymisestä lähiopetuksena. 


Opiston toimisto palvelee poikkeusoloissa vain sähköpostitse (keravanopisto@kerava.fi) ja puhelimitse (puh. 09 29492352, ma-to klo 12-15 ja pe 9-12). Kasvokkain palvelua saat Asiointipisteestä (Kultasepänkatu 7).


Pysytään kaikki terveinä!


Päivitetty 29.01.2021 klo 10:54